Aktuelt

Vi gratulerer våre gode venner i First House med første episode av First Cast, en podcast-serie som produseres i vårt radiostudio bak Slottet. Kontakt oss for tilbud på podcast.

First Cast – Rundt lunsjbordet i First House

Diskusjonen går høyt når folk med bakgrunn fra topposisjoner i næringsliv, finans, politikk og media samles rundt samme lunsjbord. Når vi har hatt gjester på besøk, har de ofte sagt:
– “Denne diskusjonen skulle flere utenfor huset hørt”.

Ja – hvorfor ikke? Vi deler gjerne kompetanse, innsikt og erfaring. Denne podcasten er et forsøk på å fange noe av lunsjpraten vår.

Her vil ulike rådgivere analysere samfunnsdebatten og det aktuelle mediebildet. Samtalene ledes av Hans-Christian Vadseth.

Lytt til First Cast her:


Footprint og Perplex samarbeider om medietrening, presentasjonsteknikk og kriseøvelser.

– Footprint bidrar til at bedrifter og organisasjoner klarer å ta ut effekten av arbeidet med klima- og samfunnsansvar på en måte som både styrker deres posisjon og lønnsomhet. Våre kunder er opptatt av reelle øvelser, kvalitet og konfidensialitet. Derfor valgte vi Perplex som vår hovedsamarbeidspartner innen medietrening, presentasjonsteknikk og kriseøvelser sier managing partner i Footprint Beate Nossum.

– Vi er stolte av samarbeidet med Footprint og ser frem til å ønske deres kunder velkommen til medietrening, presentasjonsteknikk og kriseøvelser i våre profesjonelle studiofasiliteter bak Slottet sier daglig leder i Perplex Morten A. Engebretsen.

For mer informasjon se footprint.no


Vi gratulerer HMS Norge med webinar nummer 40 i programserien “Rett på sak”. Vi takker for tilliten og et godt samarbeid gjennom 4 år, sier Morten Armand Engebretsen i Perplex Media som produserer webinaret i sitt TV-studio.

Som en del av tilbudet til våre medlemmer tilbyr HMS Norge aktuelle og målrettede webinarer som innebærer effektiv kunnskapsformidling over nettet, sier Jarle Hellum som er daglig leder i HMS Norge AS.

Vi ønsker å tilby våre medlemmer nye webinar-sendinger hver måned. Våre webinarer “Rett på sak” er halvtimes tv-programmer på nettet som produseres hos Perplex Media med programleder Christian Rafn. Programmene er en samtale med en aktuell gjest og tilhørende Powerpoint-presentasjon. Nye og gamle medlemmer får tilgang til aktuelle programmer og et omfattende arkiv med tidligere sendinger. Våre programmer er effektiv formidling av HMS-kunnskap over nettet, sier Hellum.

hms_600

HMS Norge AS har som virksomhetsområde kunnskapsformidling innenfor Helse, Miljø og Sikkerhet. Selskapet tilbyr HMS-kurs og opplæring gjennom pedagogiske og grundige e-læringskurs for ledere samt grunnopplæring for verneombud og opplæringsmateriell til bruk i egen virksomhet. HMS Norge administrerer Forum for Verneombud og Forum for HMS-ansvarlige, som med sine rundt 1800 medlemmer er viktige og betydelige støttespillere for sine målgrupper. HMS Norge arrangerer også årlig konferansen “HMS-Tinget” som er Norges viktigste læringsarena for verneombud og arbeidsmiljøutvalg. For mer info se hmsnorge.no


RK3

Vi takker Norges Røde Kors for at de igjen valgte Perplex Media til oppdraget med teknisk produksjon og avvikling av deres landsmøte!

Landsmøtet 2014 på Clarion Hotel & Congress i Trondheim samlet over 900 deltakere over fem dager i oktober og Perplex Media sto for den tekniske produksjonen og avviklingen av arrangementet med spesialtilpasset møteteknikk, voteringsløsning, storskjermer, lyd og flerkameraproduksjon.

RK4

Røde Kors Landsmøte er et meget komplekst arrangement med mange møter og event med 100-900 deltakere og store plenumsforhandlinger i tillegg til ulike middager med påfølgende konserter/dans og mange omrigg underveis med meget korte tidsfrister. For å koordinere og gjennomføre produksjonen av dette omfattende arrangementet har
Perplex Media hatt hovedansvaret for den tekniske detaljplanleggingen og gjennomføringen.

Evalueringen som er gjort av over 500 deltakere gir en meget høy score på teknisk gjennomføring og førte til at landsmøtet ble “The Best Ever“!

Vi takker Røde Kors for tilliten og et meget godt samarbeid under planleggingsfasen og under selve landsmøtet og ser frem til neste landsmøte“, sier daglig leder Morten Armand Engebretsen i Perplex Media.

RK1

Perplex Media er totalleverandør og tilbyr meget gode tekniske løsninger for alle typer arrangement og har gode referanser.

 


Takk til Bærum Næringsråd for at de igjen valgte Perplex Media for teknisk avvikling av Næringslivsdagen 2014 på Quality Hotel Expo.

Et meget godt samarbeid og planlegging samt profesjonell gjennomføring gjorde sitt til at dette ble et meget vellykket arrangement med 300 fornøyde deltagere! Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Bærum Næringsråd og deres medlemmer i 2015 og gleder oss til neste oppdrag, sier daglig leder Morten Armand Engebretsen i Perplex Media.

BNcollage


– Vissheten om at alt er profesjonelt organisert gjør Perplex Media til et opplagt valg. Vi blir alltid møtt av positive mennesker som får alle til å kjenne seg vel – en viktig faktor når man skal prestere foran kamera, sier Elisabeth Mannsverk, kommunikasjonstrener og -veileder.

For mer informasjon se elisabeth-mannsverk.no


Corporate Communications samarbeider med Perplex Media om studio- og redigeringsfasiliteter i forbindelse med medietrening, kriseøvelser og andre relevante oppdrag knyttet til TV, radio og nett.

– Med mine over 30 års erfaring fra produksjon og ledelse av journalistisk virksomhet i TV og radio i NRK, går jeg god for at Perplex Media leverer et meget godt profesjonelt produkt. Selskapet leverer studiofasiliteter av høy kvalitet og har medarbeidere som er faglig dyktige, sier managing partner i Corporate Communications Tom Berntzen.

Corporate Communications bistår ledelsen i norske og internasjonale selskaper, offentlige virksomheter og interesseorganisasjoner med en rekke tjenester innenfor strategisk og operativ kommunikasjon. Selskapet bygger sin rådgivning på analyse og gjennomføringskraft, utført av fagtunge team med prosjekttilpasset spisskompetanse. Corporate Communications har en sterkt voksende oppdragsmengde og holder til i nye lokaler på Fru Kroghs brygge, ytterst på Tjuvholmen i Oslo.

For mer informasjon se www.corporatecommunications.no


“Gambit Hill + Knowlton Strategies benytter seg av Perplex sine studioer når vi arrangerer medie- og debattreninger. Som Norges største PR- byrå er vi i Gambit avhengige av å kunne tilby våre kunder profesjonelle og realistiske omgivelser når vi skal gi dem medietrening. Hos Perplex får vi nettopp dette.”, sier Johan Wilskow som er fagansvarlig for medietrening i Gambit.

Perplex sitt radio- og TV- studio er så profesjonelt at deltakerne føler at de er i Dagsnytt 18 eller i Dagsrevyen, og dette gir treningen et ytterligere løft, fortsetter Wilskow.

I tillegg til å tilby profesjonelle rammer er Perplex en meget serviceinnstilt bedrift som alltid sørger for at vi og kundene våre får en god opplevelse når vi benytter oss av studioene. For oss i Gambit er det også viktig å ha en samarbeidspartner som kan stille opp utenfor normal arbeidstid. Hvis en av våre kunder er midt i en krise og trenger trening før en medieopptreden så vet vi at Perplex står klare til å hjelpe oss.
For mer informasjon www.gambit.no


NCC har valgt Perplex Media som fast produsent av kvartalsintervjuer med konsernsjef.

NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. I 2012 hadde NCC i Norge en omsetning på ca. 7,3 milliarder kroner og har rundt 2500 ansatte.
For mer informasjon www.ncc.no


WergelandApenes har inngått et tett samarbeid med Perplex Media på bruk av selskapets studiotjenester og -fasiliteter for gjennomføring av medie-, debatt-, budskaps- og presentasjonstreninger. Samarbeidet omfatter også leveranser av webcast og oppdragsfilm.

– Vi i Perplex Media er begeistret over at WergelandApenes har valgt oss som leverandør av studiofasiliteter og -tjenester. Det er en sann glede å jobbe med det dyktige teamet i WergelandApenes, sier Morten Armand Engebretsen, partner i Perplex Media.

WergelandApenes er et erfarent rådgivermiljø som tilbyr tjenester innen blant annet markeds-PR, virksomhetskommunikasjon, strategi, krisehåndtering og endringsprosesser. Byrået benyttes som innsatsfaktor av både offentlige virksomheter og private selskaper. Selskapets leveranser kjennetegnes av at de forankres i overordnede tanker og ofte ender i ren produksjon med høy presisjon.

– Med Perplex Media har vi en dyktig og fleksibel samarbeidspartner til våre medie-, debatt-, budskaps- og presentasjonstreninger. Deres flotte fasiliteter og profesjonalitet gjør at vi kan tilby våre kunder virkelighetsnære treninger av høy kvalitet. Det at selskapet drives av to omgjengelige og dannende herrer, skader heller ikke, sier Rune Mørck Wergeland, partner og disponent hos WergelandApenes. For mer informasjon www.wask.no


Perplex Media eksklusiv produsent for nyhetsbyrået Thomson Reuters

Nyhetsbyrået Thomson Reuters valgte for tre år siden Perplex Media som eksklusiv produsent for alle webcast i Norge. Vi er stolte av å hjelpe flere av Norges største børsnoterte selskap med webcast og kan tilby meget gode løsninger fra Thomson Reuters.
For mer informasjon www.thomsonreuters.com


Kommunikasjonsbyrået Zynk AS har inngått et samarbeid med Perplex Media om bruk av studiofasiliteter til medietrening, formidling og presentasjonsteknikk.

– Perplex Media ser frem til å ønske Zynk’s kunder velkommen til en reell opplevelse i vårt moderne medietreningssenter bak Slottet, sier partner Truls Johansen i en kommentar.

– Sammen med Perplex Media forbereder vi kunden på å håndtere media i ulike situasjoner, for eksempel under kriser. Perplex’ studiofasiliteter er i tillegg meget godt egnet til å trene formidling og presentasjonsteknikk, sier daglig leder i Zynk AS, Claus Sonberg.

Zynk Communication & Leadership AS er etablert av erfarne rådgivere med bred ledererfaring. De bistår ledere og deres organisasjoner med å løse de viktigste og vanskeligste kommunikasjonsoppgavene, enten det gjelder gjennomføring av endringsprosesser, implementering av strategi eller situasjoner der ekstern kommunikasjon er kritisk for å oppnå forretningsmessige mål. ZYNK fyller tre roller overfor sine kunder: diskusjonspartner, rådgiver/konsulent, prosessdriver og gjennomfører. For mer informasjon www.zynk.no


Perplex Media, Ergo;ego og First House har inngått en samarbeidsavtale som innebærer at de tre selskapene sammen vil tilby sine tjenester innenfor medie-   og presentasjonstrening ut fra et moderne studio midt i Oslo sentrum.
Ergo;ego består av skuespillere som har spesialisert seg på å dele teaterets kompetanse med andre yrkesgrupper mens First House har noen av Norges mest erfarne rådgivere innenfor finansiell kommunikasjon, politisk kommunikasjon og medie- og krisekommunikasjon.

Vi ser at det er et stort behov for et tilbud sentralt i sentrum av Oslo. Våre nye kurs- og konferansefasiliteter i Inkognitogaten er det mest moderne medietreningslokalet for radio og TV i Norge, sier Morten Armand Engebretsen som er partner i Perplex Media. Perplex Media er dyktig på teknisk gjennomføring mens Ergo;ego og First House vil bidra med kompetanse og innhold i treninger, kurs og øvelser, sier Per Høiby som er adm. direktør i First House.

– Kompetanseoverføring er viktig og vi kan nå tilby fantastiske lokaliteter for medietrening i radio og TV-studio for konsernsjefer og finansdirektører som ønsker å forberede seg godt før sine viktige presentasjoner og kommunikasjonsutfordringer. Det være seg ved kvartals- og årsresultatpresentasjoner, så vel som ved presentasjoner av transaksjoner og andre utfordringer, sier Per Høiby som er adm. direktør i First House.

– I lokalene kan det også gjennomføres kurs med opptak og evaluering knyttet til forhandlinger, forhandlingsteknikk og fokusgrupper. Våre skuespillere brukes ofte til kurs i presentasjonsteknikk, ledertrening og forskjellige former for kommunikasjonstrening, retorikk og konflikthåndtering, sier Hanne Lindbæk som er partner i Ergo;ego. Vi lager skreddersydde løsninger basert på vår kunnskap om ethos pathos og logos, sier Lindbæk. Alle skuespillerne i Ergo;ego er spesialtrente i å overføre verktøy og metoder fra teaterets verden til andre yrkessammenhenger på en morsom, lærerik og effektiv måte. I de siste 10 år har dette blitt spilt ut for selskaper innen telecom, olje, finans, IT, legemidler og forlag. Også helsevesenet, advokater, ingeniører og apotekkjeder har fått lære og trene i Ergo;ego regi. Og ikke bare i Norge. De senere årene har Ergo;ego vært på scenen i 15 land i Europa foruten USA og Asia.

– Vi har i lengre tid sett etter en mulighet til å etablere et topp moderne radio og tv-studio sentralt plassert i Oslo sentrum. I våre nye lokaler bak Slottet har vi lagt til rette for å kunne kjøre avanserte fler-kamera treninger i TV-studio og et komplett radiostudio for en-til-en intervju så vel som debatt-treninger og treninger i kommunikasjon- og presentasjonsteknikk. Våre kursdeltagere får en realistisk følelse av å opptre på TV og radio og å mestre dette. Våre studiofasiliteter vil også leies ut til andre aktører i kommunikasjonsbransjen og vi samarbeider med flere aktører i bransjen, sier Morten Armand Engebretsen som er partner i Perplex Media. Videre har vi flotte kantinefasiliteter og møterom. Han driver selskapet sammen med Truls Johansen. Perplex Media DA eies og drives av Morten Armand Engebretsen og Truls Johansen som har over 20 års erfaring fra markedsføring og media.

– Studioet vil også bli knyttet opp til vårt tilbud innen kriseberedskap, hvor det vil spille en sentral plass i de øvelser vi gjennomføre for offentlig og privat sektor i årene fremover, sier Per Høiby. Lokalene egner seg også ypperlig for trening på forhandlinger og presentasjonsteknikk. Et område som blir stadig viktigere å skolere seg innen.

– NRK-veteran Geir Helljesen vil også bli en viktig klippe i samarbeidet med Perplex Media og Ergo;ego, sier Per Høiby i en kommentar.

Kort om Ergo;ego
Ergo;ego består av skuespillere som har spesialisert seg på å dele teaterets kompetanse med andre yrkesgrupper. Dette i form av kurs, foredrag og trening i flere kommunikasjonsformer. Selskapet ble startet i 2000 av Hanne Lindbæk, som i dag sitter på aksjemajoriteten. Hun har mange års erfaring som skuespiller før hun satset på kursing av både det private næringsliv i inn og utland og offentlige sektor. Ergo;ego har en kjerne på 5 faste og et flertall tilknyttede skuespillere – alle med bred erfaring innen teater, film og tv.
For mer informasjon www.ergoego.no

Kort om First House
First House er et kommunikasjonsrådgivende selskap med senior kompetanse og fokus på analyse, strategi og gjennomføring for oppdragsgivere innen privat og offentlig sektor. Selskapet tilbyr sine tjenester med basis i tre fundamenter: Finansiell kommunikasjon, politisk kommunikasjon og media- og krisehåndtering. Selskapet har 15 ansatte og startet formelt i januar 2010. First House samarbeider også med One Voice som har utviklet det ledende verkøtyet CIM™ for helhetlig krisehåndtering. For mer informasjon www.firsthouse.no